Három fontos részlet alapján lehet megmondani egy boxspring ágyról, hogy az valóban minőségi termék-e, és ki fogja-e állni az idő próbáját. Ha biztosak szeretnénk lenni, hogy 10 év múlva is ugyanolyan kényelmes lesz az ágyunk, mint a vásárlás utáni első napon, akkor ezeket kell figyelembe venni:  

HOGYAN ISMERJÜK FEL A MINŐSÉGET?

1)  BOXSPRING ÁGY BELSEJE

Mindig kérdezz rá, hogy miből készült az ágy, ami iránt érdeklődsz! Egy magas minőségű boxspring ágy magját táskarugók alkotják, melyek tetején több puha réteg is található. Az olcsóbb ágyak magjában bonell rugók vannak (esetenként még rugó sincs). Hasznos, ha az ágyon van csúszásgátló tükör is, ami megakadályozza a matracot az elmozdulásban. 
A legmodernebb csúszásgátló felületek 3D technológiával készülnek, ami amellett, hogy meggátolja a matrac elmozdulását, sokkal jobb ventillációt is biztosít, amely az optimális ágyklíma elengedhetetlen része. 

2) BOXSPRING ÁGY KÜLSEJE

Most, hogy tudjuk mit keressünk egy jó ágyban, vizsgáljuk meg, hogy mire kell odafigyelni a külső megjelenését tekintve. 
Nézzük meg milyen anyagból készült! A műbőr hatású anyagok könnyebben tisztíthatóak, viszont hidegebb érzetet adnak, míg a szövet melegebb külsőt varázsol az ágynak és puhább érzetet ad, ugyanakkor nehezebb tisztán tartani.
Figyelj oda a részletekre! Például, ha az ágy anyaga duplán van tűzve az élek mentén, az gyakran hozható összefüggésbe az ágy magasabb minőségével, és ezáltal hosszabb élettartamával. 

MIRE FIGYELJÜNK ODA, MIKOR BOXSPRING ÁGYAT VESZÜNK?

Ne várd, hogy igazán kényelmesen fogsz aludni egy fakeretes, faléces ágyban! Természetesen olcsóbb, azonban nem nyújt megfelelő alátámasztást. Ha teheted, keress táskarugós megoldást. 

A bonell rugós boxspring szintén egy viszonylag olcsóbb alternatíva. Nagyon tartósak, és jó ventillációt biztosítanak, azonban mivel a rugók egymáshoz vannak rögzítve, nem tudnak külön mozogni, így nem tudnak tökéletes alátámasztást nyújtani a testnek. Ezzel szemben a táskarugók teljesen különállóan mozognak, ezáltal tökéletes alátámasztást biztosítanak. 

Ellenőrizd, hogy az ágy fekvőmagassága kényelmes-e a lefekvéshez és felkeléshez. A teljes ágymagasságot az alábbi paraméterek határozzák meg: a láb magassága, az ágyalap magassága, a matrac magassága 

Az ideális ágymagasság 55-65 cm között van.

A fejtámla és a boxok formája, a választott szövet fajtája és a láb adja az ágy stílusát.

Fontos, hogy tisztán tudd tartani az ágy alatti területet is? Válassz alacsonyabb boxokat és kombináld magasabb lábakkal. Javasoljuk, hogy legyen legalább 10 cm magas a láb, így biztosan beférnek majd a takarítóeszközök az ágy alá.

Nincs sok szabad hely a szobában ?
Ebben az esetben egy ágyneműtartós boxspring ágy tökéletes választás lehet! 
Amennyiben gyakran néz TV-t, vagy olvas az ágyban fekve? Nézd meg elektromos boxspring kínálatunkat!  

MENNYIBE KERÜL EGY MINŐSÉGI BOXSPRING ÁGY? 

A fent említett tényezők mindegyike befolyásolja az ágy árát. Ezért úgy alakítottuk ki a különféle kollekciókat, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek és pénztárcájának megfelelő összeállítást. 
Egy új, minőségi kétszemélyes boxspring ágyszett matraccal együtt kb. 400 000 Ft-nál kezdődik, azonban abban biztos lehet, hogy mindenből a legmagasabb minőséget nyújtjuk! 
Egy minőségi boxspring ágy egy életre szól, vásárolj ágyat nálunk és mondj búcsút a fáradtságnak!
 

Amennyiben más matracot vagy épp boxspring ágyat, tömörfa ágyat illetve hotel ajánlatot keresne,
ebben az esetben kérem látogasson el másik áruházunkba a MatracOrszág Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
Tovább a webshopra!
Logo