Perfect Siglo coco comfort 6 cm monozónás memory - kókusz - hideghab  gyerekmatrac Perfect Siglo coco comfort 6 cm monozónás memory - kókusz - hideghab  gyerekmatrac

Perfect matracok alapanyagainak színmódosítását illetve vágásmintázatának változtatási jogát fenntartjuk!
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Garancia
Egyedi méret
Országos szállítás
Magasság 6 cm
Latexált kókusz
Fóliázott csomagolás
Ortocel hideghab
Terhelhatőség 25 kg
Memory foam

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!


Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 5 - 10 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: -27 %
nap
óra
perc
s
A megrendelt termékek tárolását maximum 1 hétig vállaljuk ingyenesen, ezt követően tárolási díjat számolunk fel !

Választható standard és egyedi méretek *



Az ár a kiválasztott méretre értendő: 31,637 Ft

válasszon matrac huzatot *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.



Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Országos szállítás! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Description

Perfect Siglo coco comfort gyerekmatrac egy egyszerű kivitelbe öltöztetett ortopédikus kókusz / hideghab gyerekmatrac illetve ifjúsági matrac. A Perfect gyerekmatrac minden alvásszokáshoz az eltérő keménységű memory / kókusz / hideghab matracot kedvelőknek, illetve akár szállodáknak is ajánlott.  

Gerinckímélő  gyerekmatrac - kókuszmatrac, hideghab matrac 

Siglo ifjúsági ( kókusz - hideghab ) matrac összetétele:
- cipzáras, steppeletlen matrachuzat
- 2 cm memory
- 2 cm kókusz
- 2 cm hideghab
- csomagolása: nyitott
- kész magasság huzattal együtt: 6 cm 
- ajánlott alvás pozíció: hason alvóknak, háton alvóknak, oldalt alvóknak
- két eltérő keménységű oldallal készült matrac
- fekvőfelület keménysége mindig az alapanyag keménységtől függ  
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított kb 7-10 nap + szállítási idő, kivétel képez az anyaghiány, nyári szabadságok, leállások, karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak 

Perfect Siglo coco comfort memory / kókusz / hideghab gyerekmatrac akár egyedi méretben is rendelhetők, országos szállítással illetve az Európai unión belül egyedi áras szállítással

Fontos információk a matracok használatához:
Minden matracot havonta minimum egy alkalommal ajánlott megfordítani körbe-körbe, 180 fokban, Amennyiben a matrac mindkét oldala használható, azoknál a matracoknál a forgatást mindkét oldalon ajánlott megtenni. Amelyik matrac csak egyoldalas azokat viszont NEM szabad fejtetőre fordítani. A nem forgatásból észlelhető gödrösödés, nem számít garancia hibának

Fontos információk a matracok alátámasztásáról:
A rugó nélküli matracokhoz az íves ágyrács a legmegfelelőbb, abból is sűrű lamellás és deréktámaszos kivitel mert ez a fajta ágyrács jobban kíméli a matracokat és hosszabb élettartamot biztosít. Az egyenes ágyrácsok azért nem ajánlottak a rugó nélküli matracokhoz, mert a merevségüknek köszönhetően előbb és jobban tömörödik rajtuk a matrac magrésze, és így keményebbnek is érződik a fekvőfelület. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem használható a merev ágyrács, de szakmaileg nem ajánlott a rugó nélküli matrachoz.  

A Matracok boltja kínálatából a Perfect vákuummatrac azok számára ajánljuk akiknek főképpen a szállítás jelent problémát. A vákuum matracok nagy előnye, hogy  jól szellőznek és kimagaslóan jó az ergonómiai alkalmazkodóképességük. Ezzel biztosítva a kényelmes és frissítő alvást. Ezek többségében habmatracok, vagy habmatrac memóriahabbal kombinálva. A memorya habbal készült matracok teljesen az Ön testéhez idomulnak.  
A vákuum matracok tartósan is hengerbe maradhatnak, mégsem szenved károsodást a szerkezetük, nem törik meg az anyag. Abban a pillanatban, ahogy csökken a nyomás, a vákuummatrac visszanyeri eredeti formáját.

Amennyiben más matracot vagy épp boxspring ágyat, tömörfa ágyat illetve hotel ajánlatot keresne,
ebben az esetben kérem látogasson el másik áruházunkba a MatracOrszág Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
Tovább a webshopra!
Logo