Kik is vagyunk valójában és mit érdemes tudni a MatracOrszág Kft - ről. 

 

A jó alvás a megfelelő matracnál kezdődik

A megfelelő minőségű matrac a tökéletes pihenés kulcsa - Aludj ma okosan és váltsd meg a világot holnap!

Lehetünk világjárók, akik egy hosszú felfedezést után hazatérnek, lehetünk a munkában megfáradt szülők és a főképpen kényelmet kereső nagyszülők egy dologban hasonlítunk egymásra, mégpedig abban, hogy egy mozgalmas nap után alig várjuk, hogy végre ledőlhessünk. A jó alvás sok mindennel összefügg, viszont a jól megválasztott matrac adja a tökéletes pihenés alapját, hogy legkényelmesebben töltődjünk fel az alvás adta energiával.

Magyarország egyik legnagyobb matrac és ágy webáruháza kínálja Önöknek a pihentető alvás luxusát. A MatracOrszág Kft, 2009 óta működik sikeres családi vállalkozásként Ikrényben, Győr városától 5 kilométerre. A cég extra minőségű, egyedi gyártású RelaxDream matracok és GoldLine Boxspring ágyak forgalmazásával foglalkozik, kiskereskedelmi értékesítésben, kizárólag csak internetes értékesítésen keresztül. A megrendelés és a matracválasztással járó kommunikáció főképpen a MatracOrszág webáruház felületén, illetve telefonon keresztül zajlik. Igény szerint a megrendelt termékeket akár személyesen is át lehet venni egy előre egyeztett időpontban az Ikrényi címen. Természetesen az egész ország területére, de még az uniós országokon belül is minden megrendelést a vevők pontos címére eljuttatnak. Profi szállítócégekkel dolgoznak, melyekkel több éves munkakapcsolatot ápolnak. Attól függetlenül, hogy a MatracOrszág csak internetes értékesítéssel foglalkozik, minden termékük mintája és a készleten lévő termékek megtekinthetők a cégük fenti címén. Tudomásunk szerint több nagyobb munkáltatóval is kapcsolatban állnak többek között a győri székhelyi Audi Hungária Kft -vel, Leier Cégcsoportal, BOS Automotive Products Kft -vel ezáltal folyamatos egyedi kedvezményes vásárlási  lehetőséget nyújtanak munkavállalóik számára.

A MatracOrszág Kft. elsősorban privát vásárlóknak értékesít, de hotelek és szállodák számára is kínál minőségi, akár luxus kategóriás hotel matracokat és hotel ágyakat. A hotel termékek minőségét bizonyítja a MatracOrszág webáruházban látható hotel referenciák Magyarországról, Ausztriából, Németországból, Franciaországból, stb.

Amennyiben minőségi matracot vagy ágyat keresne akár magánszemélyként, akár egy szálloda részéről bátran keresse fel a MatracOrszág webáruházat, ahol profi szakértelemmel és kiszolgálással több kategóriában és óriási kínálat közül válogathat. A cég büszke a kiváló minőségű, saját márkájú Relaxing Dream és GoldLine termékeire, melyek már több mint 10 éve sok embernek adták vissza a kényelmes és pihentető alvás élményét. A matrac kategóriák között megtalálhatók vákuummatrac, hideghab-, memory-, kókusz-, latex-, bio-, bonellrugós-, táskarugós-, zsákrugós-, luxus-, szállodai-, gyerek-, ifjúsági-, illetve fedőmatrac és topper is. Ágyak kategóriájában kínálnak standard illetve luxus kategóriás Boxspring ágyakat, Motoros ágyakat és magas minőségű tömör Bükkfa ágykereteket.

A cég szakmai hátterének köszönhetően, mielőtt rákattintanánk a nekünk tetsző matracokra, vagy ágyakra, illetve elindítanánk a megrendelési folyamatot, a weboldalon hasznos információkat találunk arról, hogy hogyan kell jó matracot választani.

„Az ideális fekhely személyre szabott, vagyis megfelel a testsúlyunknak, a testfelépítésünknek és az alvási szokásainknak. Az ideális RelaxDream matrac kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy mekkora súlyt kell viselnie matracunknak, illetve testünkön és a matracon hol vannak azok a zónák ahol a legnagyobb nyomás keletkezik.”

Ezekre az alapvető jellemzőkre figyelve a Relaxing Dream matracok széles választékának megtervezésénél a cég szakemberei nagy figyelmet fordítottak az egészség megóvására és a kényelmes alvás szempontjaira. A Relaxing Dream ortopéd matracok például minden alváspozícióra alkalmasak, több típus két eltérő komfortoldallal rendelkezik. A cég kínálatában megtalálhatóak az igazán öt csillagos élményt nyújtó 30-35-40 cm vastagságú luxus matracok. Ezek a matracok centiméter pontossággal, bármilyen egyedi méretben rendelhetők és egészségpénztárra is elszámolhatók. A már említett Boxspring ágyak, Bükkfa ágykeretek kellemes légkört varázsolnak a hálószobákba illetve hotel szobákba. Egyedi igény szerint az Boxspring ágyakhoz különböző minőségű szövetszín az ágykeretekhez pácolási szín a matracokhoz különböző, levehető, mosható klímaszálas matrachuzat választható.

A vásárlói visszajelzések szerint a MatracOrszág Webáruház kommunikációja minden esetben kiváló, telefonon és e-mailben is. Ezt bizonyítja a 4.8 google értékelés és a MatracOrszág webáruházban olvasható vásárlói vélemények. Az online megrendelés menete könnyű, és ha szeretnénk személyesen megnézni az elérhető termékmintákat, akkor gyors határidővel időpontot lehet egyeztetni a céggel. A vásárlói vélemények legtöbbje méltatta a rendelési folyamat minden terén jelenlévő udvariasságot és segítőkészséget, illetve a megérkezett matracok és ágyak állandó magas minőségét. A cég büszkélkedik a folyamatosan visszatérő vásárlóival, a visszajelzések azt mutatják, hogy a külföldi rendelések is probléma nélkül teljesülnek. Reméljük, hogy egy kis részben sikerül bemutatnunk ezt a Győr melletti családi vállalkozást, amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését keresse fel a MatracOrszág Webáruházat és tekintse meg kínálatukat.

Ne feledje: 

A megfelelő minőségű matrac a tökéletes pihenés kulcsa - Aludj ma okosan és váltsd meg a világot holnap!

 

 


Amennyiben más matracot vagy épp boxspring ágyat, tömörfa ágyat illetve hotel ajánlatot keresne,
ebben az esetben kérem látogasson el másik áruházunkba a MatracOrszág Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
Tovább a webshopra!
Logo