A 30 napos matrac csere  mindig csak a meghirdetett akciós  időszakra és termékre  érvényes.
Az időszakos akció alatt a kézhezvételtől számított 30 napon belül van lehetősége a vásárlónak becserélni a MatracOrszág Webáruházban megvásárolt matracát egy másik típusú matracra, amennyiben  az eredetileg vásárolt Relaxing Dream matrac valami oknál fogva  nem felel meg. 
A  30 napos matrac csere  feltételei  : 
- Az egyszeri cserelehetőség kizárólag a Relaxing Dream matracmárkán belül lehetséges, más gyártó termékére nem lehet cserélni.
- Minden privát vásárló csak egy alkalommal élhet ezzel a lehetőséggel.
- Cégnevére történő vásárlás esetén semmilyen termékre nem érvényes a 30 napos matrac csere lehetőség.
- A cserelehetőség csak a standard méretekre vonatkozik: 80/90/140/160/180 x 200 cm
- Az eredetileg vásárolt matracot csak az eredeti csomagolásban lehet részünkre visszajuttatni. 
Figyelem: a matracok dupla fóliában vannak csomagolva így mind a kettő fólia csomagolását csak az egyik rövid oldalon szabad kibontani, mert csak így lehet biztonságosan visszacsomagolni a matracot ha cserére kerülne a sor. Amennyiben nem megfelelően van szétvágva a fólia és ez végett nem lehet visszatenni az eredeti dupla csomagolást a matracra, ebben az esetben nem áll módunkban visszavenni a matracot az egyedileg meghirdetett 30 napon belüli cserére. 
- A matrac teljes egészében és ezen felül is a huzata szennyeződés illetve sérülésmentesnek kell hogy legyen.
- Az újra választott matrac nem lehet olcsóbb árkategóriájú az eredetileg megvásárolt matrac áránál, amennyiben még is olcsóbb az újra választott matrac, ebben az esetben nem áll módunkban az árkülönbözet visszafizetése.
- A matrac csere feltételei közé tartozik, az eredeti számla és garancialevél megléte.
- A matrac csere előtt írásban kell jelezni ezt a szándékot ( matracorszag@gmail.com ) a MatracOrszág Webáruház felé, majd a válaszlevéltől függően lehet csak egyeztetni a csere lehetőségéről. 

- Visszaszállítás és az újból történő kiszállítás költsége mindig a megrendelőt terheli. 
- A cserélni kívánt matracot az egyeztetések után előbb vissza kell szállítani a MatracOrszág Kft-hez és csak ezt követően lehet részleteiben megbeszélni a csere lehetőséget, ugyan is csak így van lehetőség ellenőrizni a matrac sérülésmentességét, a huzat szennyezettlenségét, a huzatba varrott címkék és az eredeti csomagolás meglétét, illetve a vásárláshoz tartozó számla és garancia papír egyezőségét. 
Kizáró ok a 30 napos matrac csere lehetőséghez: 
- Black Friday akciós árakon vásárólt matracokra.
- Amennyiben szándékosan nem a megfelelő matractípust választja a megrendelő, azaz, ha a MatracOrszág Kft képviselete előre figyelmezteti is a megrendelőt, hogy a kiválasztott matractípust nem ajánlja bizonyos okok végett.
( pl: magasság, keménység, méret, ár, előre elmondott igény, stb)
A matrac csere feltételeket az ÁFSZ –el együtt tudomásul veszem és elfogadom ! 
A 30 napos időszakos matrac csere nem keverendő össze a törvény által lehetőséget biztosító 14 napos vásárlási elállás lehetőségével.


Amennyiben más matracot vagy épp boxspring ágyat, tömörfa ágyat illetve hotel ajánlatot keresne,
ebben az esetben kérem látogasson el másik áruházunkba a MatracOrszág Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
Tovább a webshopra!
Logo