Külön kérés esetén, felár ellenében a Revor matracok gőzös eljárással tisztításra illetve fertőtlenítésre kerülnek, így a megrendelőhöz már fertőtlenítve, 100% ban sterilen kerülnek ki a matracok. Minden Revor tisztított matrachoz, tanúsítványt is ad a gyártó cég !

A gőzös fertőtlenítési igény előre jelezni kell, ezért kérjük, hogy a megrendelés folyamán válassza ki a gőzös tisztítást kérem funkciót

Mit tisztít a Prosys Verona gőz?

A gőztisztítóknak számos alkalmazásuk van a tisztítási és fertőtlenítési szolgáltatások szegmensében. A gőz tökéletes a puha és kárpitozott felületek tisztítására, a foltok eltávolítására és az alapos fertőtlenítésre is. A gőztisztító az irodák számára is kiváló megoldás, ahol szőnyegek tisztítását és irodai berendezések fertőtlenítését teszi lehetővé. További helyek, ahol a gőztisztítás tökéletesen megoldja a tisztítási kihívásokat, az éttermek, orvosi rendelők és oktatási intézmények, ahol a gőztisztítók szinte bármilyen felület tisztítását és fertőtlenítését teszik lehetővé. 

Hogyan működnek a gőztisztítók?

A Verona gőztisztítók hatékony fegyverek a baktériumok, vírusok, mint a COVID 19 és mindenféle kórokozó elleni küzdelemben. A forró gőzzel végzett tisztítási folyamat biztosítja a szennyeződések eltávolítását, amelyeken a patogén mikroorganizmusok lerakódnak, valamint a megtisztított felület hatékony fertőtlenítését, zsír és folttalanítását.

A gőz tulajdonságai

A gőztisztítás egy nanotechnológiai folyamat, amely aktiválja a szennyeződésekben az oldott ásványi anyagokat. A magas Prosis gőz hőmérséklet hatására megnő a belső energiájuk és ezáltal a sebességük is. Ennek köszönhetően egy gőztisztító képes lebontani a szennyeződés szerkezetét, valamint a baktériumok, gombák és egyéb kórokozók sejtmembránjait. Ez a folyamat gyorsan megöli a mikroorganizmusokat, így a megtisztított terület szinte steril marad. A 100 fokot meghaladó hőmérsékletű gőzt előállító Prosis Verona gőztisztítók fertőtlenítik a megtisztított felületeket és megszüntetik a kellemetlen szagokat. A gőz tökéletes akár a COVID-19 elleni küzdelemben is, és a gőztisztítóval végzett rendszeres tisztítás csökkenti a fertőzés kockázatát.


Amennyiben más matracot vagy épp boxspring ágyat, tömörfa ágyat illetve hotel ajánlatot keresne,
ebben az esetben kérem látogasson el másik áruházunkba a MatracOrszág Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
Tovább a webshopra!
Logo